És evident que els temps estan canviant i cada cop més hi ha noves maneres d'ocupar el nostre temps d'oci. Els esports d'aventura ja formen part del nostre temps lliure i això es nota en tots els àmbits i de totes les maneres, un gran exemple és que les empreses busquen alternatives per combatre l'estrès o el cansament dels seus treballadors oferint el que se'n diuen dies de descans, per dedicar-los als esports d'aventura de mar i muntanya o simplement per dedicar-los a realitzar teràpies de relaxament en cases rurals o en altres indrets de descans.

Empordà Events és: Creació i organització de totes les ofertes i paks relacionats amb els esports d'aventura, de muntanya i Restauració i d'oci nocturn per tota classe d'empreses i grups d'amics o acomiadaments de solter/a.

Evidentment i com ens valoren els nostres clients som:

Qualitat, Responsabilitat, Serietat i diversió.

ACTIVITATS DIÜRNES

A continuació t'oferim un breu resum d’algunes de les moltes activitats que pots contractar amb nosaltres

Paintball, Salt amb Paracaigudes, Kàrting, Quads, Ultra lleuger, Mini golf, Golf, rutes amb bici. Esquí de mar, Parc Aquàtic, Balneari, Aquàrium, Patinatge sobre gel i rodes, Cinema i Bowlling entre d'altres.

Paintball

Hi ha diverses formes de jugar que ja les practicareu totes, aquest esport es practica a l'aire lliure i es caracteritza per l'exercici i la descàrrega d'adrenalina que es produeïx juntament amb el bon humor que es genera.

Salt amb paracaigudes

Disposem de 2 centres per a practicar el salt i si t'agraden les emocions fortes i que et pugi l'adrenalina al màxim salta des de 4000 metres d'altura i vola.

Kàrting

Et muntem una carrera com si de les de debò es tractés, primer entrenaments després sessions classificatòries i després la gran carrera amb premis per al 1º, el 2º, i el 3º classificat. Impressionant veritat?

Rutes amb bici

Són moltíssimes les rutes que podeu triar per tota la Costa Brava, des de fer una ruta pels camins de ronda vorejant el mar, fins a recórrer els itineraris de muntanya al llarg dels més de 500 km marcats pels pobles rurals de Girona i província.

Ultra lleuger

Increïble, però no hi ha res com volar amb un petit avió de 2 places per sobre de la Costa Brava i tenir la mateixa sensació que els ocells.

Kaiak

Són petites piragües d'una o dues persones, que et permeten entrar en els racons més exòtics i bonics de les nostres cales alhora que practiques esport remant i prenent el sol amb tota la tranquil·litat del món.

Submarinisme

Juntament amb els monitors especialitzats, fes un viatge al fons del mar i gaudeix dels paisatges i la fauna marina més benvolguda del mediterrani en la Costa Brava.

Windsurf

Deixa't dur pel vent al llarg de tota la platja amb les instruccions dels monitors i experimenta les sensacions dels grans surfistes.

Esquí Aquàtic

Que t'hem de dir de l'esquí si ja saps esquiar, i, si no saps no et preocupis perquè els nostres monitors t'ho explicaran tan bé que el mateix dia esquiaràs pel mar com si res.

Banana

En els diferents centres que disposem en la costa brava tenim bananes per a totes les edats i gustos atreveix-te amb la major de 12 persones i no paris de saltar, botar i riure.

Moto Aquàtica

Disposem de motos aquàtiques de 2, 3 ,4 persones, en tot el litoral de la Costa Brava. Tindràs la sensació de volar per sobre de l'aigua a una velocitat increïble, sempre respectant les lleis marítimes.

Tots els esports, tant els de mar com els de muntanya, es practiquen en la Costa Brava, província de Girona que està a 40 minuts de Barcelona i a 20 de Girona capital.

Les activitats que es desenvolupen al llarg del dia solen tenir una durada d'entre 1 i 4 o 5 hores depenent del nombre d'activitats diferents que practiqueu i dels corresponents descansos que efectueu per a menjar o sopar.

Els grups obtindreu un descompte especial i un programa realitzat a mida per a poder combinar totes les activitats contractades.

Totes les nostres activitats disposen de segur de responsabilitat civil.

Paintball empreses és l'alternativa d'aquest estiu.

ACTIVITATS NOCTURNES


Microbús

T'oferim un servei de microbús amb xofer en exclusiva que et comportarà seguretat i comoditat. Aquest servei té una duració de 1 a 7 hores i 250 km de recorregut per anar allà on vosaltres volgueu. Contractant aquest servei t'assegures que durant tota la despedida estigueu tots junts per comentar a cada moment totes les anècdotes succeïdes.

Animació

Disposem d'un ventall infinit d'animacions, performances, drag queens, mags, travestis, sorpreses i bromes per no parar de riure durant tota la nit, t'oferim mes de 20 propostes creades per la diversió de tot el grup i en especial per al nuvi o la núvia.

Bromes

En algun dels trajectes per desplaçar-nos podem incloure una broma (com per exemple que es coli un striper entre el grup i a mig trajecte que li faci un streptease al nuvi o la núvia, d'entre 15 bromes més.

Restaurants

Disposem de sales privades en diferents restaurants per poder gaudir d'un exquisit menú de carn o peix. D 'aquesta manera podreu gaudir íntimament i tranquil·lament de tot el que succeeixi durant la festa en els més de 30 restaurants de que disposem entre Girona i província.

Boys & Girls

Els postres del sopar el posaran els Boys & Girls especialitzats en despedides de solter/a ells s'encarregaran de posar la guindilla i de donar un toc eròtic i de diversió a la despedida amb els seus espectaculars cossos, el nuvi o la núvia ho recordaran sempre.

Bars musicals

Desprès del sopar anirem a prendre unes copes algún dels bars musicals que disposem per tal de començar a encarrilar la nit i ballà tant com vulguem.

Discoteques

Desprès del bar anirem a una de les discoteques o carpa de la zona per poder ballar sense parar i prendre alguna copa fins a última hora de la nit, per desprès anar a esmorzar o cap a l'autocar i despedir-nos de la despedida.