FAQ

El mínim que recomanem és de 10 persones per grup, en endavant, i fins a 70 persones

Si, sempre que tinguem llista d’espera per ajuntar-vos amb altres persones de la mateixa edat o gènere i horari (cal ser flexible per tenir més possibilitats d'ajuntar-vos amb un altre grup).

Mínim s’ha de tenir deu anys i fer 1,35 metres d’alçada.

Les reserves, totes, únicament es fan des d'aquesta web, a la pestanya de reserves, tant per si és per jugar a Paintball, com per reservar Paintball i alguna altra activitat de la nostra web acompanyada de paintball. En el cas que vulgueu reservar paintball i una altra activitat un cop estigueu fent la reserva heu de seleccionar activitat addicional.

Només cal omplir les dades del formulari de reserves i realitzar la paga i senyal amb Bizum de 10€ per Persona.

A la pestanya de contacte, ompliu el formulari amb totes les dades i us trucarem per confirmar l’hora, en el cas de no rebre resposta immediata podeu trucar per telèfon o bé presentar-vos al Paintball. (consultar horaris a la pestanya de preus)

A la pestanya de Reserves tens els horaris segons l’època de l’any.

Aquest any també hem decidit seguir aplicant les tècniques de netege dels dos anys anteriors, la roba es renta a la bugaderia amb (detergent suavitzant i antibacterià) entre 66° i 76° graus positius, les mascaretes es renten primer amb una solució especial antibacteriana i desinfectant i un cop són seques s'aplica un segon antibacterià per guardar-les. Aquestes un cop s’han d’utilitzar se’ls aplica una altra fórmula hidroalcohòlica i antibacteriana adaptada per mascaretes.

Servei d’Esports Paintball Empordà 2023