Paintball Empordà

El Paintball és sens dubte un dels esports amb més creixement a tot el món i especialment a Catalunya ja que cada cop hi ha mes gent que practica el Paintball.

Els camps oberts a tots els públics estan situats en zones de bosc i de camp ja que es juga a l'aire lliure. El Paintball es caracteritza per la descàrrega d'adrenalina provocada juntament amb el bon humor que es genera combinat amb l'exercici físic i mental que fan els jugadors per escollir les estratègies a seguir.

Paintball Empordà va ser inaugurat al juny del 2005 desprès de passar per el departament d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, per obtenir finalment la llicencia “d’activitat de Paintball” concebuda al desembre del 2005.

A partir d’aquí el nostre objectiu a sigut oferir diversió combinat amb esport per a tots aquells grups d’amics, familiars o empreses que vulguin gaudir d’una estona immillorable jugant a Paintball. Recentment Paintball Emporda a estat catalogat com una de les instal·lacions mes punteres de l’estat Espanyol per a la practica del Paintball cosa que ens fa ser cada dia mes exigents.

Les instal·lacions compten amb 5 camps de joc diferents: 2 de bosc i 3 en obert (speedball) perfectament preparats per jugar-hi, un d'ells on s'hi juguen les competicions amb els equips professionals de Paintball, a més compte amb àmplies zones verdes i unes instal·lacions magnífiques amb vestuaris, serveis, dutxes a l’estiu (de juny a octubre), servei de bar amb zona de pícnic coberta, zona de relax i un ampli aparcament per cotxes i autocars.

La seva situació és immillorable ja que està situat a l'Empordà en ple centre de la costa brava en el poble de Torrent d’Empordà, entre Pals i Palafrugell, a 25 minuts de Girona i figueres, a 15 min de l’escala, a 10 min de Platja d'Aro i l’Estartit, a 7 min de Palamós Calonge i la bisbal d’Empordà.

Mou-te a Paintball Empordà, el Paintball de la Costa Brava.

Aniversaris, fetes d'empresa, despedides, comiats de solter i soltera, activitats a l'aire lliure, esports d'aventura... tot això i molt més a Paintball Empordà.