Preus especials any 2024

De dimarts a diumenge:

Pack Preu Persona Fotos Grup Recàrregues Area Picnic
Pack Paintball 50 boles
(Pista kids, entrenament punteria)
19€ si no no
Pack Paintball 100 boles
(Pista kids, entrenament punteria)
25€ si no no
Pack Paintball 200 boles
(Pista 1)
33€ si 7€ 5€/persona
Pack Paintball 300 boles
(Pistes 1 i 2 )
39€ si 7€ 4€/persona
Pack Paintball 400 boles
(Pistes 1 i 2 i bosc 4)
41€ si 6€ FREE
Pack Paintball 500 boles
(Pistes 1 i 2 i bosc 4 i 5)
44€ si 6€ FREE
Pack Paintball 600 boles
(Pistes 1 i 2 i bosc 4 i 5) + Repetir 1 pista
47€ si 6€ FREE
Pack Paintball 700 boles
(Pistes 1 i 2 i bosc 4 i 5) + Repetir 2 pistes
50€ si 6€ FREE
Pack Paintball 800 boles
(Pistes 1 i 2 i bosc 4 i 5) + Repetir 3 pistes
53€ si 6€ FREE

Grups mínim de 10 persones, (mínim recomanat per jugar a paintball) (edat mínima 10 anys) (edat màxima 99 anys).

Recarregues de 100 boles (Preu entre 6€ i 7€ depenent del pack escollit).

Disposem de 5 àrees de joc diferents, pista 1 piràmides, pista 2 obstacles, pista 3 kids àrea per practicar punteria, pista 4 bosc obstacles fusta, pista 5 bosc bidons.

Per celebrar el nostre 18 aniversari en acabar la partida regalarem un descompte de 3€ a tots els nostres clients.

El preu inclou:

Monitors especialitzats i formats exclusivament per el bon funcionament de l’activitat de Paintball.

Marcadora, 100, 200, 300, 400, 500, 600 i 700 boles de fabricació Europea (no deixen señal respectant la distancia de seguretat de 10 metres), mono de protecció (Granota), aire comprimit il·limitat, màscara protectora, armilla protectora (xaleco) per les noies, assegurança de R.C, Monitor de Paintball, i tantes partides com vulguis + tota la diversió del mon.

El temps en pistes de joc no el controlem, la mitja esta entre 2h i 4h, desprès podeu quedar-vos a la terrassa o be a l'àrea de pícnic per dinar o brenar tot el temps que vulgueu, comentant les partides escoltant música Chill-Out i prenent un refresc!!!

Equips professionals de Paintball: consultar preus. Caixes d’activitats de regal, mínim 12 persones incloses les dos persones del xec regal, màxim un xec regal per grup de 12 persones, xecs no acumulables

Instal·lacions amb Terrassa solarium, bar musical, zona de pícnic sense càrrec a l’aire lliure per a celebracions privades com aniversaris events privats etc, zones de relax entre pistes, àrea per a la practica de gimcames, camp de futbol i parking ampli per a cotxes i autocars per als tour operadors, empreses, despedides, etc.

Partides coordinades amb persones individuals enviar whatsapp amb: nom i cognom. Nombre de persones (màxim 5), dia que volen jugar.


Especial Aniversaris al Paintball

Nosaltres t’ho muntem tot i tu ho vius!!!

IMPRIMEIX EL TEU VAL

  • Paintball Empordà et fa un regal especial per celebrar el teu aniversari amb nosaltres i et regalarà 100 Boles sense cap càrrec perquè puguis celebrar el teu cumple amb nosaltres.
  • En acabar les partides de Paintball podràs quedar-te a l’àrea de pícnic amb els teus amics i familiars per celebrar la festa en privat i tindre el millor record d’aquest dia tan especial.
  • L'àrea de pícnic és gratuïta per a tots els nostres clients que seleccionin per jugar els packs individuals de preus de: 300, 400, 500, 600, i 700 boles i 4 persones adultes acompanyants del grup. (Càlcul acompanyants 4 adults per 10 nens)

Lloguer de l'àrea de pícnic per la resta és de 5 € per persona tant si és adult com si no.

El menjar per l'àrea de pícnic és cosa vostra, l'ideal és portar-lo preparat, encara que si voleu tenim servei de Càtering (surt caret) o bé anant a comprar menjar preparat a la vora del Paintball hi ha servei de pollastre per emportar. Les begudes les trobaràs al Paintball. Un cop acabat tota l'àrea de pícnic haurà de quedar recollida.


Paintball + L'àrea de Pícnic

Ideal per celebracions de tot tipus com, festes privades, aniversaris, reunions d’empresa o dinars d’amics, portant-te el menjar.

  • L'àrea de pícnic és gratuïta per a tots els nostres clients que seleccionin per jugar els packs individuals de preus de: 300, 400, 500, 600, i 700 boles.

Per la resta el lloguer de l'àrea de pícnic és de 5 € per persona tant si és adult com si no.

El menjar per l'àrea de pícnic és cosa vostra, l'ideal és portar-lo preparat, encara que si voleu tenim servei de Càtering (surt caret) o bé anant a comprar menjar preparat a la vora del Paintball hi ha servei de pollastre per emportar. Les begudes les trobaràs al Paintball. Un cop acabat tota l'àrea de pícnic haurà de quedar recollida.La carpa te 60 metres quadrats coberts i 200 a l'aire lliure, amb les taules les cadires o banquetes, i un membre de l'Staff tècnic del Paintball Empordà per ajudar-vos en tot el que calgui.

(a 3 km del Paintball hi ha un supermercat per poder comprar tot el que us calgui tant menjar com begudes) per passar un dia fantàstic i econòmic. També hi ha servei de menjar per emportar pollastres a la vora del Paintball..


MOU-TE i no t’ho pensis mes, envia’ns la sol·licitud de reserva i demana’ns tot el que vulguis.
Consultes especials (tardes): TEL (+34) 639 333 282

Els preus d'aquesta pagina web estan sense l'IVA (21%).

Horari de Paintball Empordà: Obert cada dia de 10 a 21h.